вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

Cross

Пишещите средства CROSS не се опитват да определят кои сте Вие, а ще Ви помогнат да се определите сами. Изберете пишещи средства  CROSS, които Ви подхождат и обгръщат, които Ви помагат да изразите Вашата индивидуалност - Вашите надежди, мечти, желания! Имате толкова много да кажете - позволете им да Ви помогнат да изразите всичко това.

още за Cross »

 

 

Kолекции

 

Tech 3 Multi-Function

Tech 3 Multi-Function

С новата колекция Tech3 на Cross, Вие имате три чудесни пишещи инструмента в едно и винаги на Ваше разположение - черна химикалка, червена химикалка и механичен молив с графит 0,5 мм. Иновативната „въртяща" технология за избор на вариант за писане прави превключването лесно и интуитивно.

 

ATX

ATX

ATX колекцията на Cross представя линия от пишещи инструменти, проектирани за съвременния професионалист. Дизайнът на моделите е подходящ за перфектен личен или бизнес подарък. Колекцията ATX предлага отлична комбинация между гладко, удобно писане и стилна елегантност.

 

Century Classic

Century Classic

Колекцията Century /Век/ се е превърнала в класика в Америка, още с първото си излизане на пазара през 1946 г. Classic Century е икона на модерния дизайн за средата на XX в. Това е химикалката Cross, която всеки познава и обича. Пишещите инструменти Cross са изминали дълъг път от онези дни, но този носталгичен любимец продължава да изписва вече повече от 60 години стихове и писма, добри пожелания и благодарности.

 

Century II

 

Townsend

 

Apogee Collection

 

Apogee Executive

 

Century II Starlight

 

Compact

 

Century II Turismo Collection

 

C-Series

 

Sauvage

 

Signet