вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

Senator

Ако изберете пишещ инструмент SENATOR от компанията Senator GmbH & Co. KGaA, Вие избирате да повярвате на една марка с имидж. Само, когато формата и функционалността са перфектно съчетани и изпълнени с отлично качество, този продукт може да носи името SENATOR.

Конкурентното предимство на тази марка е именно, че достъпните цени са в комбинация с винаги перфектно качество. Това прави марковите пишещи инструменти SENATOR един желан луксозен подарък.

още за Senator »

 

 

Kолекции

 

Carbon Line

Carbon Line

Марковите пишещи инструменти Senator Carbon Line са изработени от метално тяло с матирано хромирано покритие, в комбинация с карбон. Плътен метален клип с пружинен механизъм. Луксозният подаръчен комплект е достъпен и ефектен подарък!

 

Tizio

Tizio

Марковите пишещи инструменти Senator Tizio са изработени от метално тяло с полирано хромово покритие в комбинация с орехово дърво. Плътен метален клип с пружинен механизъм. Луксозният подаръчен комплект е качествен и елегантен подарък!

 

Silver Line

Silver Line

Маркови пишещи инструменти Senator Silver Line са изработени от метално тяло с алуминиево покритие и хромирани елементи в сребрист цвят. Луксозният подаръчен комплект е качествен и достъпен подарък!

 

President

President

Senator President е луксозна писалка, изработена от висококачествена смола със златна украса. Предлагат се две разновидности: едната е с вграден пълнител с бутало и иридиев писец, а другата с 18 каратов златен писец. Класическата американска форма го прави предпочитан пишещ инструмент на президента Барак Обама.