вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

Tombow

Изящните пишещи средства Tombow просто карат техните притежатели да се чувстват специални. Всеки пишещ инструмент на Tombow успешно съчетава красота, ергономичност и техническо съвършенство. Дизайнът и практичността са в перфектна хармония и са изработени изцяло в услуга на клиента.

Пишещите средства с марката Tombow излъчват авторитет и внушават усещане за уникалност, те са удачен и елегантен избор за делови и личен подарък.

още за Tombow »

 

 

Kолекции

 

ZOOM 101 Carbon

ZOOM 101 Carbon

Tombow Ви представя нова колекция от най-леките дизайнерски пишещи средства. Изящен и семпъл дизайн, съчетан с перфектна ергономичност и качество.

Това е Tombow - и може още утре да бъде Ваш!

 

ZOOM 2000

ZOOM 2000

Колекцията ZOOM 2000 е създадена специално за новото хилядолетие и представя един отличителен и уникален стил. Симетричната луксозна химикалка привлича погледа и перфектно пасва в ръката, като един типичен висококачествен дизайнерски пишещ инструмент на Tombow.

 

EGG

EGG

The Egg /Яйцето/ вероятно е най-дебелият луксозен пишещ инструмент в света. Неговата оригинална форма пасва перфектно във Вашата ръка. Освен, че е много удобен, неговият иновативен дизайн го прави идеален личен или бизнес подарък.

 

XPA

XPA

Колекцията XPA е създадена за самоуверени, мобилни личности. Тази химикалка на Tombow на пръв поглед е малка и лесна за употреба. Но телескопичен механизъм позволява тя да се отвори до нормална дължина. Тогава се активира и пълнителят под налягане. Това Ви позволява да пишете дори на вертикална основа, при най-трудни условия: по време на експедиции, походи - или дори в движение!

Освен това писането с тази химикалка е просто удоволствие.

 

Ladies

Ladies

Всеки ще се убеди, че дизайнерската колекция химикалки Ladies/Дами е проектирана специално за дамска чанта. Изработена от фино сатениран метал, тя се предлага в три перлени цвята - лайм зелено, деликатно жълто и меко оранжево. Майсторски завършената химикалка е в кожено калъфче, за да допълва Вашия чар и настроение. Оригинална като собственичката си.

 

ZOOM 727

ZOOM 727

Изпълнената с минимализъм  ZOOM 727 е живо доказателство за това, кое е съществено /есенциално. Функционалност и красота на формата. Комфорт и елегантност. Да си драснеш бележка по време на полет или да пишеш мемоари. Просто я вземаш навсякъде. Химикалка, която е гордост за Tombow ZOOM колекцията и въпреки това притежава своята идентичност.

 

ZOOM 414

ZOOM 414

Изцяло закръгленият ZOOM 414 комбинира химикалка, механичен молив и оранжев текст-маркер. Това е вероятно най-тънкият мултифункционален марков пишещ инструмент на пазара.

 

707 de Luxe

707 de Luxe

Вече повече от 15 години колекцията ZOOM 707 е символ на дизайн, функционалност и ергономичност. Вероятно най-тънката химикалка в света, ZOOM 707, очарова ценителите си с изтънчена си форма, с невероятната си технология и невероятно удобство.

 

ZOOM 535

ZOOM 535

Колекцията ZOOM 535 е символ на стил и елегантност. Хармоничната форма и добре балансираното тяло на ролера, предлагат на неговия собственик перфектното усещане от един специален пишещ инструмент. Насладете се и на типичното за марката Tombow чисто и леко изтичане на мастилото, което допълва дизайна.

 

HAVANNA

HAVANNA

Както името подсказва, колекцията Havanna е проектирана по формата на класическата хаванска пура. Изчистеният дизайн е спечелил наградите с международна известност "red dot award" и "iF award". Луксозната химикалка и ролер Ви доставят истинско удобство и удоволствие при писане.