вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

Faber-Castell

Faber-Castell е производна марка от големия великан Graf von Faber-Castell.

Докато Graf von Faber-Castell се придържа към фундаменталните традиции и дух, новите форми и материали на тези находчиви колекции разчупват порядките и раздвижват царството на технологичния свят. Те са лесни и достъпни за младото поколение и близки до техните разбирания.

още за Faber-Castell »

 

 

Kолекции

 

Ambition

Ambition

Със своите стройни лиии и ненатрапчив дизайн, луксозните писалки и химикалки Ambition са перфектната компания за всеки млад професионалист. Използвани са интересни комбинации от черна смола, крушово и кокосово дърво, както и завършващи метални детайли с хромово покритие.

 

E-Motion Croco

E-Motion Croco

Колекцията от изтънчени пишещи средства E-Motion е с цилиндрична нежна форма и е изключително удобна за писане. Според изградената традиция тази серия ежегодно сменя външния си облик, но винаги запазва своята елегантност.

 

E-Motion Parque

E-Motion Parque

Колекцията от изтънчени пишещи средства E-Motion е с цилиндрична нежна форма и е изключително удобна за писане. В дизайна на колекцията E-Motion Parque е залегнала идеята за паркетната форма. 

 

E-Motion Wood

E-Motion Wood

В дизайна на колекцията E-Motion Wood основен мотив е дървото като материал. Предлага в три топли дървесни нюанса – черно, светло и тъмно дърво.

 

Basic

Basic

Колекцията Basic се състои от луксозни пишещи инструменти с изтънчен дизайн и перфектни пишещи характеристики. Серията Basic metal  се възползва от изчистените линии на гладко полираният метал с хромова повърхност, а Basic wood подчертава превъзходните качества на тополовото дърво.  

 

Multi Function

Multi Function

Най-новата колекция на Faber-Castell е Multi Function. Тя е с гладки форми, лъскави нюанси и функционалност.