вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

Porsche Design

Порше създава изтънчени пишещи инструменти, воден от идеята за фундаменталност, не декоративност. Проектирани с инженерна точност, не просто с лъскав дизайн, писалките и химикалките притежават абсолютно изчистени и гладки форми и така се превръщат в луксозен аксесоар. 

още за Porsche Design »

 

 

Kолекции

 

Porsche Design 3150

Porsche Design 3150

В новата колекция P3150 два материала са комбинирани, за да се постигне необикновената чистота и грация на пишещите средства. Неръждаемата стомана е старателно обработена с матиран завършващ ефект, а отгоре фино обработена телешка кожа покрива тялото на пишещия инструмент като му придава оригиналност, спортен дух и изтънчен облик.

 

 Porsche 3110

Porsche 3110

За създаване на колекцията P3110 е използван материалът TecFlex – кабел от неръждаема стомана. Сред най-впечатляващите му качества са неговата здравина и почти 100% устойчивост на корозия.

 

Porsche Design 3130

Porsche Design 3130

Една от главните характеристики на изтънчените пишещи инструменти Porsche Design е великолепното взаимодействие на материали, технология и функционалност. Невероятен пример за това е колекцията Porsche 3130. Всеки пишещ инструмент е изграден от 17 тънки и гладки пръчици, изработени от неръждаема стомана. Специалният механизъм прави този аксесоар уникален. Отличителният дизайн се съчетава с функционалност и находчива технология. Металът е перфектно обработен и покрит със скъпоценна платина.

 

Porsche Design 3120

Porsche Design 3120

Алуминият е лек сребрист метал, който има широка употреба в автомобилостроенето и самолетостроенето. С времето този метал е станал символ на лекота, елегантност, скорост и спортна слава. Точно тези характеристики са залегнали и в концепцията за луксозните писалки и химикалки Porsche 3120.

 

Porsche Design 3140

Porsche Design 3140

Колекцията Porsche 3140 е нова серия пишещи средства, която илюстрира философията на Porsche Design: пишещ инструмент, който се задейства или спира толкова бързо като състезателна кола и притежава същата усъвършенствана технология.

Със своята лекота и компактност Porsche може да бъде навсякъде с Вас. Перфектно полиран метал в комбинация от естествен каучук зареждат пишещите инструменти със спортен Porsche дух, устойчивост и очарователни контрасти.