вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

Graf von Faber-Castell

Основана преди повече от два века, Faber – Castell е една от най-старите производствени компании в света, която все още е собственост на една и съща фамилия вече 8-мо поколение. Основоположник е Каспар Фабер, който през 1761 година започва да произвежда моливи в Щайн, близо до Нюрнберг, Германия.

още за Graf von Faber-Castell »

 

 

Kолекции

 

Pen of the Year

Pen of the Year

Колекцията Pen of the Year обхващаща удивителни пишещи средства, които превръщат висококачествените материали в луксозен аксесоар с функционалност и великолепна естетика.

 

Silver

Silver

Един от шедьоврите на марката Faber-Castell е колекцията Silver, изработена от чисто сребро. Висококачествената изработка превръща скъпоценните метали като сребро, злато и платина в изящен пишещ аксесоар с блестяща, класическа визия. 

 

Guilloche

Guilloche

Колекцията Guilloche е изработена от ценна смола с прецизна и фина обработка. Всеки продукт е гравиран индивидуално както повелява духа на старинната техника Guilloche, използвана при украсата на бижута. 

 

Anello

Anello

Новата колекция Anello илюстрира как светът на луксозните пишещи инструменти постоянно се обогатява с нови дизайнерски решения. От невероятната комбинация на материали като абанос, платина или злато, се оформя силуета на Аnello. 

 

Perfect

Perfect

Колекцията е посветена на висококачествените моливи. Изработен в два цвята, този пишещ инструмент е защитен от луксозна алуминиева капачка, която има острилка и метален клипс. Гумата на моливите трие без да зацапва. Положени в стилна черна хартия и подаръчна кутия, Perfect се превръща в един много атрактивен подарък.