вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

Sheaffer

Годината е 1912, а мястото град Форт Мадисън, щата Айова. Уолтър А. Шифър се вдъхновява от един апарат за пълнене на химикалки и в него се заражда представата за бъдещ бизнес. Със своите спестявания той основава компанията W.A. Sheaffer. Настанява се в едно доста скромно задно помещение, но визията му за бъдещето на марката е далече от скромните представи. Почти век по-късно, Sheaffer продължава да предлага на поколение след поколение модерни, сигурни и стилни пишещи инструменти.

още за Sheaffer »

 

 

Kолекции

 

Stars of Egypt

Stars of Egypt

Sheaffer® с гордост представя своята колекция с ограничено издание Stars of Egypt (Звездите на Египет), една уникална сбирка от луксозни пишещи инструменти, създадени да възхвалят интересната култура на Египет. Химикалките Stars of Egypt са истинско художествено произведение със специално ограничен брой: 30 пишещи инструмента от чисто злато, 360 писалки и 139 ролера от чисто сребро.

 

Valor

Valor

Колекцията Valor е едновременно класическа и смела, въплъщава лукс, самоувереност и лично постижение. Ако Вие сте една истински проницателна личност, която обожава луксозните детайли, то серията Sheaffer® Valor е точно за Вас.

 

Legacy Heritage

Legacy Heritage

Това е една от класическите колекции Sheaffer, наречана Legacy Heritage. Вечният силует се предлага в изискани нюанси.

 

Prelude

Prelude

Независимо какъв е вашият стил, Sheaffer® Prelude има стилно решение за Вас. Линиите и завършващите детайли допадат на всички. Sheaffer® Prelude е серия луксозни пишещи средства с най-високо качество на комфорт. 

 

Agio

Agio

Никога преди не сте притежавали писалка като тази! Дизайнът е съвършено различен със своите прогресивни характеристики и отличителен стил. Неговият изтънчен профил, леко тегло и модернистични детайли рязко го отделят от обикновените пишещи средства.

 

Agio Compact

Agio Compact

Колекцията Agio Compact е представена от изключително гладки и елегантни пишещи инструменти. Техният уникален размер ги прави идеални дори за най-малките тетрадки и бележници, и в същото време модерният му дизайн Ви отличава от всички останали.

 

Javelin

Javelin

Колекцията Javelin е отлична комбинация от функционалност и форми. Ярко изразените линии на тази химикалка са характерни за професионалисти, които не просто работят усилено, а същевременно се стремят да изглеждат безупречно, докато работят. Инструмент като този има съвременен облик и обича да се забавлява.

 

Sentinel

Sentinel

Едно натискане на копчето и… сте готови да записвате. Колекцията Sheaffer® Sentinel е представена от автоматични химикалки, които с помощта на малко копче се активират удобно и бързо. Те са изключително практични за ежедневна употреба като се събират във всяка папка или джобен бележник.