вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

всички колекции на Graf von Faber-Castell »

Graf von Faber-Castell

Pen of the Year

Колекцията Pen of the Year обхващаща удивителни пишещи средства, които превръщат висококачествените материали в луксозен аксесоар с функционалност и великолепна естетика.

Pen of the Year 2005 е изработена от кожа galuchat (специално обработена кожа на вид скат, Pastinachus sephen), изключително мекa на допир, със забележителна гладкост и здравина. Металните части на писалката са майсторски покрити с платина. Двуцветният писец е изработен от 18 Kt злато. Всяка писалка е с индивидуално излъчване, цвят и блясък, благодарение на прецизната ръчна изработка.

Pen of the Year 2007 е изработена от вкаменено дърво, което е с възраст над 200 милиона години. От вкаменелостта са направени плочки, които са втъкани в рамка с платинено покритие. Със своята ръчна изработка всяка една писалка си спечелва признание на неповторимо произведение на изкуството.

Pen of the Year 2008 е направена от грижливо подбрано индийско лимонено дърво, с което е облицована библиотеката на графиня Отилия фон Фабер в замъка Faber-Castell преди повече от 100 години. Писалките са изработени от около 84 лимонови ленти, ръчно вплетени в рибена кост, обвивайки нежно корпуса. Двуцветният писец е изработен от 18 Kt злато.

 

 

 

арт. No: GF0101F

Всички колекции на Graf von Faber-Castell »