вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

всички колекции на Caran d'Ache »

Caran d'Ache

Varius Link Series

Като връхна точка в разработките си майсторите на Caran d'Ache често създават нови технологии и  изобретиха изкуството на обработка и изрязване на фини пластове седеф върху тялото на пишещото средство изработено от  ценен абанос. Нишките от бяло злато деликатно подчертават  блестящата композиция. 

Трите материала са прецизно подбрани и измерени с точност до последния микрон, използайки способи близки до тези, които ползват майсторите на паркетни повърхности. Това е истински подвиг на технически опит и умения. 

Прецизност и деликатност са основните характеристики на тази нова колекция с декорация, която е чиста и в същото време луксозна.  Колекцията "Varius Link Serie 1" е налична във вариант Писалка, Ролер, Химикалка и Автоматичен молив и има индивидуална номерация до 1001 броя (за Link 1 Series) за всяко пишещо средство. Номерът на всяко пишещо е поставен върху седефа.

Продуктът е съпроводен от ексклузивна опаковка, която да предпазва пишещите средства: дървена кутия от черен лак за 1 или 2 пишещи средства.

 

 

 

арт. No:

Всички колекции на Caran d'Ache »