вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

всички колекции на Caran d'Ache »

Caran d'Ache

Secret Journey I - Voltaire

През есента на 2008, са лансирани 300 писалки и 150 ролера от  "Secret Journey I". Това са първите пишещи  средства от тази лимитирана серия. Посребрени и с паладиево покритие, те са ослепителни творения на опита и майсторството на Caran d'Ache.

Платината е ценен сиво-бял метал, който позволява на пишещото средство да запази блясъка си през годините. Този ценен метал, издръжлив на корозия и окисление, както и на надраскване и потъмняване, се използва широко в бижутерията и е идеален за предпазване на пишещите средства на Caran d'Ache.

Части от пишещите средства са нежно гравирани, както повърхностно, така и в дълбочина, след което деликатно е нанесен черен лак, който да разкрие и подчертае образите на равнините, реките и известните планински пейзажи.

Диамант от категорията Top Wesselton VVS 0.06 карата, маркирайки града на Лозана, украсява тялото на писалката, което също така крие в себе си и думи произнесени от Волтер. Докато не се отвори ръчно специалният механизъм, тайната фраза е скрита от така известния десен използван в часовникарството: "Côtes de Genève".

Сребърният връх на писалката и ролера е покрит с платина  и персонализиран с декорация във вид на плетеница „guillochage", която е използвана също така и при буталото на мастилната помпичка.

 

 

 

арт. No: CD1301R

Всички колекции на Caran d'Ache »