вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

промоция

Tombow - Подарък

Оригинален консуматив за всеки закупен продукт с марката Tombow.

Inoxcrom - Подарък

С всеки закупен продукт на Inoxcrom - Подарък Детска писалка Inoxcrom.

Caran d'Ache

Caran d'Ache - информация за марката

Произход: Швейцария

www.carandache.ch


Caran d'Ache създадоха тези пишещи средства за Вас. Цялата страст, опит и майсторство са вложени при тяхното производството, те се считат за луксозни предмети, които са изчистени, елегантни и изтънчени.

В Женева майсторите на Caran d'Ache са разработили интерпретации с изключителен респект и безценно наследство на опита с оглед поддържане интереса към изкуството на писането жив.

Следвайки традицията на швейцарския производител, са проектирани необикновени предмети с изключително желание и съобразяване с високите стандарти.

Със своите дългогодишни традиции и безценен опит, предаван от поколение на поколение, Caran d'Ache посвещава своята страст и взискателност на проектирането и производството на тези продукти посветени на изкуството на писане.

Известни по целия свят със своя Swiss made надпис, изкусна прецизност, майсторство, автентичност и съвременна идентичност на продуктите, никога не спират да изненадват хората и да ги карат да мечтаят.

Повече от 80 години Caran d'Achе развива пишещите средства в цялото им разнообразие от форми. Без значение дали става дума за молив с цветове или за пишещи средства, компанията винаги се е интересувала от емоциите, които съпровождат движението на ръката в линията на рисуване, нахвърлянето на скица, експериментирането с техника и нюанси. От тази страст и опит  е истинския ангажимент, който възниква: да се промотира литературността на човека, графиките и артистичното изразяване с това, което е най-ценно и изключително.

Продуктите на Caran d'Achе отварят вратата към красотата и креативността с рафинираност, изтънченост и елегантност на формите, оригиналност на материалите, сила на техните пигменти и безкрайната, неизчерпаема палитра от комбинации и техники.

Те представляват покана за удивление, възхищение, желание за създаване на удоволствие от писането. Луксозните пишещи средства и високо качествените продукти на изобразителното изкуство обслужват една и съща форма на изкуство:

Красиво писане

Красивото писане e свят сам за себе си, където качеството и отличието вървят ръка за ръка, и където високите стандарти са забележими във всичко. Красивото писане означава точност, надеждност и престиж на швейцарския производител. Това означава също креативност при съчетаването на различни форми на писане, иновации, слушане, интерактивност, очакване на бъдещето да изпревари изкуството все още предстои.

Преди всичко, изкуството на писането е състояние на духа, модел на отговорно поведение към обществото. Без това мисията на Caran d'Achе би била без смисъл. Етичното поведение между всички работници отразява духа на Maison de Haute Ecriture. Tова е нещо, което хората в Caran d'Achе наблюдават всеки ден с респект към останалите, тайните на производството, взаимоотношенията с колегите, клиентите, доставчиците и партньорите, защита на околната среда и закрила на хората и продуктите.

Caran d'Achе смесва миналото и настоящето и защитава традицията в съвременния живот. Неговата тайна: знаейки как да произвежда продукти, които имат душа и си подхождат с техните теми. Тази способност е базирана на изискването за високо качество, дълбоко вградени ценности и неподправено желание да бъдат отворени към бъдещето и дори предугаждайки го и избързвайки със събитията.

По същия начин като големите часовникарски и ювелирни марки или водещите имена в луксозните изделия от кожа или мода Caran d'Achе предлага игра на контрасти, която е високо оценена в съвременните общества: традиция и модерност, ръчна изработка и висока технология, опит и креативност, автентичност и изпреварваща иновативност, изработка и дързост.

Тези контрасти превръщат Caran d'Achе в истински съвременен, извън времето бранд, който изгражда предани клиенти, които обичат изключителните продукти.

Продуктите на Caran d'Achе са проектирани, разработени и произведени в Женева, след което се дистрибутират по целия свят чрез специализирана дистрибуторска мрежа.

Дъщерните компании в Германия, Франция и САЩ, както и Япония уверяват, че марката има силно международно присъствие и представяне, което е от изключителна важност за гарантиране на висококачествени услуги. Продуктите Caran d'Achе се разпознават навсякъде по света, чрез своя Swiss made надпис.