вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

промоция

Tombow - Подарък

Оригинален консуматив за всеки закупен продукт с марката Tombow.

Inoxcrom - Подарък

С всеки закупен продукт на Inoxcrom - Подарък Детска писалка Inoxcrom.

Senator

Senator - информация за марката

Произход: Германия

http://www.senatorpromotion.com/wecos/wecos.php?laenderversion=int&version=2009&vorlage=_&sprache=eng&ebene1=produkte&ebene2=det

„Идеи и продукти, които са различни от останалите". Това е било мотото на Фридрих Мерц, когато основава компанията „Merz & Krell" през 1920 год.

Семейната занаятчийска компания се е специализирала в изработването на дървени дръжки за пера, автоматични моливи и писалки. Днес „Senator GmbH & Co. KGaA" е една от водещите производителки на маркови пишещи инструменти в света, с филиали в Съединените щати, Франция, Великобритания, Полша, Индия, Белгия, Холандия, Люксембург, с представителни офиси в Русия и Скандинавските страни и множество екслузивни партньори в над 100 страни. Две трети от всички химикали в Германия са произведени от компанията.

Стабилната позиция на компанията на международния пазар се базира на непрекъснатия кураж да навлиза в нови територии - с иновативни и конкурентоспособни идеи, с инвестирането във все по-ефективни технологии и решения, които осигуряват значими преимущества на продуктите и.

Ако изберете пишещ инструмент SENATOR от компанията Senator GmbH & Co. KGaA, Вие избирате да повярвате на една марка с имидж. Само, когато формата и функционалността са перфектно съчетани и изпълнени с отлично качество, този продукт може да носи името SENATOR.

Конкурентното предимство на тази марка е именно, че достъпните цени са в комбинация с винаги перфектно качество. Това прави марковите пишещи инструменти SENATOR един желан луксозен подарък.

„Продукти за всеки човек и по всеки джоб - но винаги една идея пред другите"