вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

промоция

Tombow - Подарък

Оригинален консуматив за всеки закупен продукт с марката Tombow.

Inoxcrom - Подарък

С всеки закупен продукт на Inoxcrom - Подарък Детска писалка Inoxcrom.

Inoxcrom

Inoxcrom - информация за марката

Произход: Испания

INOXCROM e създадена от Manuel Vaqué Ferrandis в Барселона през 1942 год. В началото компанията произвежда писалки на базата на технология разработена от семейството и става известна на пазара под марка INOXCROM.

През 1955, Manuel Vaque Ferrandis, основателят на Inoxcrom, създава своята напълно завършена химикалка. Шест години по късно той гравира своята запазена марка на химикалката. От тогава насам продуктовото портфолио на Inoxcrom нараства непрекъснато. Техните модели винаги са в крак с времето чрез съчетаване на технология, комфорт и дизайн.

Това е практическото изпълнение на идеята на основателя на компанията и се превръща в основна идея за успех - предлагането на потребителите на продукти с високо качество на най-добра цена.

Inoxcrom контролират производството на всички артикули и използват винаги най-добрите материали включващи най-новите технически постижения. INOXCROM е дружество със силна ангажираност към опазването на околната среда. В своите концепции и стратегия за развитие е положило усилия за интегриране на управлението на околната среда и устойчивото развитие. От юли 2006 г. дружеството е изпълнило международния стандарт ISO 14001.

От създаването си INOXCROM се е променила много. След като е започнала от ръчни системи за производство, днес тя напълно използва автоматизирани производствени съоръжения, на които работят стотици хора.

Inoxcrom е световно известна марка. Доказателство за това е присъствието и в над 75 страни и е водеща сила в международен план.

Inoxcrom е интернационална фирма с основен щаб в Барселона, от където е произлязла и дъщерни дружества във Франция, Великобритания, Италия, Германия и САЩ.

Само тези, които не са в крак с времето мислят, че една писалка е само инструмент за писане. Inoxcrom пишещи инструменти са допълнение за всеки стил.

Inoxcrom разполага с широк спектър от дизайн и цветове, така че винаги може да намерите това, което търсите.