вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

промоция

Tombow - Подарък

Оригинален консуматив за всеки закупен продукт с марката Tombow.

Inoxcrom - Подарък

С всеки закупен продукт на Inoxcrom - Подарък Детска писалка Inoxcrom.

Tombow

Tombow - информация за марката

Произход:

www.tomboweurope.com

Иновативност с традиции

От основаването на компанията през 1913 год., името на марката Tombow се асоциира с дизайнерски пишещи средства и оригинални офис продукти с изискан и иновативен дизайн. В наши дни марката Tombow е добре позната и предпочитана в целия свят. Много от пишещите средства Tombow са се превърнали в класика и се радват на широка популярност в целия свят - пример за това е колекцията пишещи средства с уникален дизайн Tombow Zoom 707, многократно награждавана заради иновативния си дизайн с характерен фин силует на пишещите средства.

Дългогодишната традиция на компанията намира израз и в специалното отношение и загриженост към техническата основа, функционалността, ергономичността и екологичната съвместимост на произвежданите продукти. Поради същата причина, дизайнът на цялата продуктова гама на Tombow е дело на служители на компанията.

Продуктите с марката Tombow са популярни и предпочитани както в ежедневието на офиса, така и като елегантен подарък и обект на колекционерство. Пишещите средства Tombow излъчват авторитет и внушават усещане за уникалност, те са елегантен избор за делови подарък. Пишещото средство Tombow - това е нещо специално!

Продуктова гама на Tombow

Tombow предлага широка гама от висококачествени пишещи средства с иновативен дизайн и характерен облик. В продуктовото портфолио на компанията са включени елегантни писалки, химикалки, ролери, механични моливи, а също така и мултифункционалните пишещи инструменти от серията Tombow ZOOM 414. Без значение какво пишещо средство ви е необходимо – Tombow ще ви изненада и удовлетвори!

Всички продукти с марката Tombow се отличават с няколко общи характеристики:
- Иновативност;
- Прецизна изработка;
- Функционалност;
- Високо качество.

Перфектна хармония между естетика и практичност

Всеки продукт с марката Tombow е сполучлива сплав от красота, ергономичност и техническо съвършенство. Естетически издържаният външен вид и стремежът към осигуряване на удобство се допълват взаимно, превръщайки използването на пишещите средства Tombow в истинско удоволствие. Философията на компанията изповядва значимостта на опазването на околната среда и природните ресурси, което намира отражение във всеки продукт с марката Tombow.

Емблематично изящество и иновативна визия

Много от продуктите с марката Tombow са носители на престижни награди за дизайн като наградата "Haus Industrieform" (Essen), наградата "Industrie Forum Design Hanover" и наградата "Design Plus Award" от популярното изложение Frankfurt Paperworld. Продуктите Tombow са създадени с цел да оставят у притежателите си усещането, че са специални!

Успехите на Tombow в историята на производството на качествени пишещи средства започва през 1986 год. с наградената за дизайн колекция Havanna Collection, която все още е един от най-продаваните продукти с марката Tombow, отличаващ се с непреходната красота на класическия дизайн. Друг утвърден продукт на марката е серията Tombow - ZOOM 707 – многократно награждавана заради уникалния и иновативен дизайн с известния характерен фин силует на пишещите средства.

Високо качество

Пишещите средства с марката Tombow се отличават с гарантирано високо качество, което се осигурява от високите производствени стандарти и регулярно провежданите процедури за контрол на качеството. Всеки един пишещ инструмент подлежи на проверка преди да напусне производствените фабрики на компанията. Tombow е уверен във високото качество на произвежданите пишещи средства, ето защо компанията предлага доживотна гаранция за всичко продукти от колекцията Tombow - Design Collection.