вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

промоция

Tombow - Подарък

Оригинален консуматив за всеки закупен продукт с марката Tombow.

Inoxcrom - Подарък

С всеки закупен продукт на Inoxcrom - Подарък Детска писалка Inoxcrom.

Marlen

Marlen - информация за марката

Произход: Италия

www.marlenpens.com

Марлен е основана през 1982 год. от Марио Еспосито, управител, и Антонио Еспосито, главен дизайнер. Уникалните пишещи инструменти, произведени под марката Марлен са умишлено създадени „да бъдат различни”. Това са висококачествени и ръчно изработени колекции с ограничено издание, плод на виртуозно майсторско изкуство. Престижните пишещи средства Марлен красят домовете на страстни колекционери по цял свят. Повече от 20 години компанията се отдава на новаторски дизайнерски решения, които променят културния, исторически, технологичен и художествен свят на нашето ежедневие. Грандиозният успех на Марлен се дължи изцяло на нейната решителност, отдаденост и умение да превръща интересните идеи и очаквания в забележителни аксесоари с висока бижутерска стойност. Марио Еспосито, който е главният предприемач и стои зад всички глобални маркетингови стратегии, умело използва широките си търговски познания, възможностите на пазара и отличните си връзки с обществеността, за да продължи да развива доброто бъдеще на компанията и да изгради завиден имидж на пишещите инструменти Marlen. 
Антонио Еспосито, като главен дизайнер в компанията, черпи своето вдъхновение от коринтската капител, за да проектира своите шедьоври. Сложната орнаментика в коринтската архитектура впечатлила толкова много Антонио, че той се опитал да предаде същия дух, създавайки отличителният клипс, характерен за Марлен. 
Двамата създатели на Марлен са щастливи да работят с екип от майстори бижутери, които се гордеят със своята работа и се стараят да подхранват сплотения дух, който цари. Те изработват своите виртуозни произведения с изключителна прецизност и професионален опит, за да се постигне онова високо качество и занаятчийско майсторство, с които се свързва името Марлен. 
Компанията ще продължава да твори своите луксозни колекции пишещи инструменти, ще продължава да представя висококачествени продукти с отличителни качества и така ще продължи да бъде символ на нещо по-различно и специално. 

Качество.
Продуктите с марка Марлен са с висока колекционерска стойност за онези, които са любители на ръчно произведената, качествена писалка. Днес, те са широко разпространени на територията на 5 континента. От магазинчето Harrod в Лондон до най-големите разпространители в Ню Йорк, Париж, Саудитска Арабия, Япония и Австралия, забележителните произведения на Марлен отразяват изящното великолепие на италианското творчество. 

Елегантност и култура.
Компанията черпи вдъхновение от красивата архитектура, брилянтната поезия, значимата история и характера на много велики личности от културния и литературния живот. Ярък пример за това е създаването на писалката през 2005, посветена на Европейския Парламент. През октомври 2007 Марлен представи официалната писалка за подписване на „Договорът за мир” в Неапол и подари 15 специални писалки от колекцията Свят без война на личности с високи постове в политическия и религиозен живот, в това число и папа Бенедикт XVI. Вдъхновена от историята пък е колекцията ANTICA ATELLLA, която е посветена на произхода и миналото на италианската територия. Забележителни са и колекциите, посветени на други култури като Maya, Aztlan, Ithaca, Egizia, Antica Roma, Atellan Tales. 
Добрият имидж на компанията се подхранва и от много известни личности, които притежават пишещи средства Марлен. Такъв пример е нобеловият лауреат Дарио Фо, италианският актьор Арнолдо Фоа, комедианта Джорджо Албертаци. Марлен има честа да краси домовете и на двама италиански президента Джорджо Наполитано и Карло Чампи. 

Традиции.
Всеки уникален продукт е резултат от съвършения дизайн и безсмъртното изкуство на майсторите занаятчии. Марлен вярва, че нейните продукти са изящни пишещи средства, които съчетават ценните качества на миналото, настоящето и бъдещето, аксесоари с непреходна красота.