вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

промоция

Tombow - Подарък

Оригинален консуматив за всеки закупен продукт с марката Tombow.

Inoxcrom - Подарък

С всеки закупен продукт на Inoxcrom - Подарък Детска писалка Inoxcrom.

Diplomat

Diplomat - информация за марката

Произход: Германия

www.diplomat-pen.de

Пишещите инструменти Diplomat имат своята дълга история, която започва през далечната 1922 год. С времето Diplomat спечелва доверието на експертите, а майсторство на изработката превръща продуктите в истински произведения на изкуството. Високите изисквания за качество обясняват защо компанията има много малък асортимент пишещи средства, изцяло изработени от метал.

Diplomat с гордост признава, че всички продукти се произвеждат в Германия. Вдъхновена от изкуството да се пише красиво, компанията посвещава своите ръчно изработени пишещи средства на всички онези, които непрестанно създават нови взаимоотношения в работата и в личния си живот. Тази идея е обвързана с визията на Diplomat да се насърчават и развиват приятелските контакти и връзки. Дълбокият смисъл е, че писмената комуникация споява отношенията ни с другите и едновременно с това разкрива нашите идеи и индивидуалност.

Изисканите пишещите инструменти Diplomat се стараят да изразят и въплътят усещане за стил, свобода на мислене и персоналност. Уникалният и вечен дизайн пасва идеално на онези от нас, които живеят, за да създават един по-добър свят.