вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

промоция

Tombow - Подарък

Оригинален консуматив за всеки закупен продукт с марката Tombow.

Inoxcrom - Подарък

С всеки закупен продукт на Inoxcrom - Подарък Детска писалка Inoxcrom.

Pelikan

Pelikan - информация за марката

Произход:

Историята на марката Pelikan започва през 1838 година, когато неизвестният химик Карл Хорнеман основава своя собствена фабрика за мастило и цветни бои. Той изобщо не очаквал, че след време ще ръководи бизнес, които ще съхранява незабравимите моменти в училище на поколение след поколение. В следващите 170 години Pelikan си спечелил име на компания, която произвежда голямо разнообразие от качествени пишещи средства. Светът на Pelikan се базирал на емоционалност, творческа сила и индивидуализъм.

Със своите нестандартни материали и изключителен дизайн, луксозните пишещи средства на Pelikan намират почитатели както в лицето на изтънчени познавачи, така и на обикновени хора от всички възрастови групи. Обаянието на различните пишещи средства може да се определи почти като любов от пръв поглед, или по-точно любов от първи щрих.

Всеки инструмент запалва страст върху белите листи. Прецизно изработени стъпка по стъпка, пишещите инструменти на Pelikan са живо доказателство за основните постулати на компанията - отдаденост, майсторство и перфекционизъм. В този дух марката ще продължи да твори нови и разнообразни колекции пишещи средства с обещание те да станат верни Ваши приятели. С луксозен дизайн до последния малък детайл, те ще Ви вдъхновяват и ще разпалват Вашето въображение.