вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

промоция

Tombow - Подарък

Оригинален консуматив за всеки закупен продукт с марката Tombow.

Inoxcrom - Подарък

С всеки закупен продукт на Inoxcrom - Подарък Детска писалка Inoxcrom.

Sheaffer

Sheaffer - информация за марката

Произход: Великобритания

Годината е 1912, а мястото град Форт Мадисън, щата Айова. Уолтър А. Шифър се вдъхновява от един апарат за пълнене на химикалки и в него се заражда представата за бъдещ бизнес. Със своите спестявания той основава компанията W.A. Sheaffer. Настанява се в едно доста скромно задно помещение, но визията му за бъдещето на марката е далече от скромните представи.

Почти век по-късно, Sheaffer продължава да предлага на поколение след поколение модерни, сигурни и стилни пишещи инструменти. Те се използват широко по света от лоялни и разнообразни почитатели, които оценяват елегантността и класата им. Компанията се връща в миналото, когато един строг поглед кара ръката да затрепери, но гледа и към богатото на възможности бъдеще, като се опитва да създаде нови представи за модерните писмени комуникации в технологичния свят.

Всеки има свой специфичен подпис. Уникален толкова, колкото и пръстов отпечатък, вашият подпис улавя истинската Ви същност. Пишещият инструмент, също както и почеркът, изразява кой сте Вие и какъв искате да бъдете. Sheaffer е марката, която ви дава силата да покажете на света какъв е вашият почерк. Една писалка Sheaffer е скъпоценен подарък, който отразява Вашите най-специални качества.