вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

промоция

Tombow - Подарък

Оригинален консуматив за всеки закупен продукт с марката Tombow.

Inoxcrom - Подарък

С всеки закупен продукт на Inoxcrom - Подарък Детска писалка Inoxcrom.

Pen.bg - за електронния магазин

 

Как да пазарувате

 1. За да пазарувате от Pen.bg не е необходима регистрация.

 2. За да ползвате текущите промоции и отстъпки, обявени в електронния магазин Pen.bg, е необходимо да сте регистриран потребител.

 3. Цените на предлаганите продукти са представени в лявата част на уеб сайта, под изображението на продукта. Указаната цена на отделната стока е за 1 брой, с включен ДДС и невключена цена за доставката.

 4. Възможностите за плащане и доставка са:
  - с наложен платеж по куриер (плащане при доставка);
  - по банков път (авансово плащане с банков превод).
  За някои артикули е възможно да не са достъпни всички от гореизброените начини за плащане или доставка.
  Поръчаната стока се доставя на адреса за доставка, посочен от клиента конкретно за поръчката.

 5. При избор на "доставка с наложен платеж", клиентът попълва онлайн заявката, след което ние се свързваме с него и уточняваме детайлите по поръчката.
  При доставка с куриер клиентът е длъжен да заплати стоката на приносителя при получаването й.

 6. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована, съгласно вида й и транспорта, ползван за доставката.

 7. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, Pen.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

 8. Доставка в рамките на България се изчислява по актуалната ценова листа на избраната от, възможните за конкретната поръчка, куриерски компании.

 9. За да добавите продукт към Вашата поръчка за пазаруване, натиснете бутона "Поръчвам". Можете да поръчате повече от един продукт. Така избраните продукти се добавят във Вашата кошница.

 10. По всяко време може да проверите какво има във Вашата поръчка до този момент като кликнете върху линка "Поръчка" в горната дясна част на сайта.

 11. Ако желаете да промените броя на даден продукт в поръчката Ви, напишете съответното количество в полето за брой. Информацията за съдържанието на Вашата поръчка ще се актуализира автоматично. Ако искате да изтриете продукт от Вашата поръчката, натиснете бутон "Изтрий" от частта за редакция на артикул.

 12. След като вече сте уточнили стоките и количествата за Вашата поръчка, натиснете бутона "Потвърждавам". В следващата форма попълнете необходимите данни за доставка и желаният начин за заплащане:
  - в брой при доставката (наложен платеж),
  - по банков път (авансово).
  След въвеждането на тези данни и тяхното потвърждение с бутон "Потвърждавам" системата извежда страница за проверка на Вашата поръчка. След като проверите въведените от Вас данни за поръчка и доставка, натиснете бутона "Купувам".

 13. В рамките на 1 /един/ работен ден Вашата поръчка ще бъде обработена от служител на Pen.bg и Вие ще получите обаждане по телефона за потвърждаване на поръчката и уточняване на времето за доставка.

 14. Срокът за доставка е индивидуален за всеки избран продукт във Вашата поръчка и е посочен в информацията за него в сайта, този срок започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

 15. Ако в срока за изпълнение на доставката не бъдете намерени на адресът, посочен от Вас, или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала.

 

Това е всичко необходимо за да използвате услугите на този сайт.
Благодарим Ви, че посетихте българския електронен магазин
за луксозни маркови пишещи средства Pen.bg.