вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

Waldmann

Луксозните пишещи средства под марката Waldmann се отличават със своето изящно майсторство, вечна елегантност, качество и уникална индивидуалност. Стремежът на Waldmann винаги е бил насочен за създаване на пишещи средства от най-висококачествени материали, комбинирани с отлична функционалност и дизайн. 

още за Waldmann »

 

 

Kолекции

 

Premium

Premium

Колекцията от луксозни писалки и химикалки Waldmann Premium е уникално произведение на изкуството с изчистени и класически форми. Дискретната гравюра върху сребърното тяло на пишещите инструменти ги превръща в истинско малко бижу за ценители.

 

Elan

Elan

Колекция Waldmann Elan е чудесна комбинация от сребро и перфектно полиран лак в три зашеметяващи цвята – черно, тъмно синьо и наситено червено. Химикалките са създадени напълно в духа на Waldmann - с модерно виждане за елегантност и индивидуалност.

 

Chess

Chess

Колекцията Waldmann Chess завладява със своята класическа комбинация от бяло и черно. Горната част на луксозното пишещо средство е изработена от чисто сребро, а долната – от брилянтен черен лак. Двете части естествено се спояват в едно цяло от майсторски гравирания декоративен пръстен, който придава усещане за силен характер и висока класа.

 

Shaker

Shaker

Waldmann Shaker е с модерен, стилен и нестандартен дизайн. Луксозният вид на тази химикалка, изработена от чисто сребро, е перфектно допълнен от плътен декоративен пръстен, а върху него дискретно e гравирано името на марката Waldmann.

 

Rotary

Rotary

Изключително тънка и елегантна, новата луксозна химикалка Waldmann Rotary, е идеалният и изискан подарък за всяка дама. Сребърната повърхност е брилянтно полирана, за да се подчертаят съвършените форми и дизайн.

 

Tango

Tango

Понесете се във вихъра на тангото в прекрасната компания на Вашата нова изискана химикалка Waldmann Tango. Изключително стилната и фина изработка перфектно се допълва от закачливите отблясъци на чистото сребро.

 

Eco

Eco

Вечна елегантност е най-доброто определение за новата колекция Eco. Фината изработка и магическият блясък на масивното сребро ще превърне Eco в новият Ви любим аксесоар. Предлага се в два модела - тънки райета и ечемичен мотив.

 

90th Anniversary

90th Anniversary

През 2008 марката Waldmann отпразнува своята 90 годишнина. По този повод компанията създаде специалната си лимитирана и номерирана серия от писалки. Произведен само в 250 бройки по цял свят, този пишещ инструмент е изработен от 925 чисто сребро и впечатляващ вълнообразен дизайн. Писалката е забележително произведение на изкуството, което вплита 90 годишната репутация и успех на компанията.