вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

всички колекции на David Oscarson »

David Oscarson

Като главен майстор в ателието на Питър Карл Фаберж от 1903 до 1918, Хенри Уигстром пленява света на изкуствата със своите брилянтни творения. Сред неговите върхови постижения са великолепните инкрустирани яйца под марката Фаберж за руския императорски двор, поднасяни от различни царе на членове от руската фамилия Романови.

Трофейната колекция Хенрик Уигстром е първата от сериите с ограничено издание луксозни пишещи инструменти под марката на Дейвид Оскарсон. Вдъхновена от трофейното яйце-шедьовър през 1907 година, поднесено на руската императрица Мария Фьодорвна, тази единствена по рода си колекция е своеобразен израз на почит и уважение към главозамайващите произведения на главния майстор Хенрик Уигстром в ателието на Питър Карл Фаберж.

Колекцията Wigstrom продължава духа на артистичното изкуство и традициите на отминалите майстори като съчетава старинната техника Guilloché с красотата на твърдия емайл. Тя е и първата, която обединява два пласта гравиране върху повърхността от прозрачен емайл с опалов оттенък. Продукцията на пишещите средства във всяка гама е ограничена до 128 бройки, като се включват писалки и ролери.

 

 

 

 

арт. No: DO1001F

Писалка

David Oscarson
9 100.00 лв.

 

арт. No: DO1001R

Ролер

David Oscarson
8 800.00 лв.

Всички колекции на David Oscarson »